Paket med cykel, picknic på hotell i Västerås

Bondromantikern

Bo, äta och cykla​

Padel aktivitet Boende med aktivitet

Spanjoren

Ett serve ess för padelspelarna

Drängen & Pigan

För kärleksparet

Vandringspaket

Vandraren

Gå långt och ät gott

Brollop i vasteras vigsel i tradgard

Lilla bröllopet

Paket för det lilla bröllopet

Bo, äta, golfa, Västerås, Västmanland

Golfaren

För puttarna som vill njuta

Information

Varje lägenhet innehar privat dusch, toalett och ett mindre kök. Alla husgeråd du kan tänkas behöva för ett självhushåll finns självklart på plats. Gratis Wifi och tillgång till tvättstuga.

Lägenhetssviterna är tillgänglig från kl. 14:00 på dagen du anländer. Om du anländer tidigare kan du lämna bagage i receptionen. Utcheckning sker klockan 11:00

Gratis parkering erbjuds till alla våra gäster på Hem till Gårdens ägor.

Avbokning sker kostnadsfritt senast 48h innan incheck vid bokningar som omfattar mindre än tre nätter. Längre vistelser gäller våra allmänna villkor.

Barn som sover i föräldrarnas sängar bor gratis på Hem till Gården. För extra säng tillkommer en avgift om 500 sek/natt.

Vi är glada att välkomna din fyrbenta vän till tre olika rum på Hem till Gården. Avgiften är 150:- per natt & hund. Vänligen skicka oss förfrågan om tillgänglighet.

Vi ber gäster att respektera det faktum att alla våra rum är rökfria. Vid rökning eller förstörelse av rum så förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift för skadan.

Boka ett paket!

BOKA direkt till info@hemtillgarden.se 

I mejlet vill vi att du uppger vilket paket du är intresserad av, antal personer, antal dagar du vill stanna och önskat datum. Hjärtligt tack!

Tänk dig att överraska din käresta eller planera med dina vänner en vistelse med riktig bondromantik i färdig packat format. Ni tar tandem ner till vattnet vid Mälarens strand, dukar upp picknic och myser till solnedgången. Ni bor i våra ljuvligt inredda lägenhets sviter och tar er frukost när helst det passar er.

Tänk dig att överraska din käresta med en vistelse med riktig bondromantik i färdig packat format. Ni bor i våra ljuvligt inredda lägenhets sviter och tar er frukost när helst det passar er. På kvällen har ni bord i vår mysiga bistro Lilla Stallet där det ingår Bondens sällskaps middag. Bara sitt och njut från början till slut.

Tänk dig en vigsel i bondromantisk stil med dina allra närmaste. Det här är det lilla paketet med det stora innehållet när ni är ett sällskap upp till 10 personer.

Är du sugen på en padelhelg med vännerna? Under en helg på ”Hem till gården” kan ni koppla av i en lantlig idyll med lugn och harmonisk atmosfär, efter en aktiv dag på padelbanan. När magarna börjar kurra framåt kvällen så får ni avnjuta ”bondens sällskapsmiddag” i vår charmiga bistro.

Spanjoren 2 nätter 2550 sek/person

Njut av en härlig golfresa med boende och avkoppling i en bondromantisk oas mitt i stan. Under en helg på ”gården” kan ni koppla av i en lantlig idyll med lugn och harmonisk atmosfär, efter en aktiv dag på golfbanan. När magarna börjar kurra framåt kvällen så får ni avnjuta ”Bondens sällskapsmiddag” i vår charmiga bistro.

Golfaren 2 nätter 3295 sek/person

Njut av en härlig weekend med vandringar på någon av våra fina vandringsleder och boende med avkoppling i en bondromantisk oas mitt i stan. Under en helg på ”gården” kan ni koppla av i en lantlig idyll med lugn och harmonisk atmosfär, efter en aktiv dag. När magarna börjar kurra framåt kvällen så får ni avnjuta ”bondens sällskapsmiddag” i vår charmiga bistro.

Vandraren 2 nätter 2195 sek/person

Frågor och bokningar