Covid-19

Vad gör vi på Hem till Gården för att minska smittspridningen av Covid-19?

Att du som gäst ska känna dig säker när du besöker oss är viktigt!
Därför har vi ändrat och utökat våra rutiner för att minska risken för smittspridningen.

Många av våra boenden har egen ingång och vi har en smitt säker incheckning och betalningsrutin. Vi dimensionerar våra lokaler så att man kan hålla väldigt goda avstånd på möten och i bistron.

Städning och rengörning
Dörrhandtag, möbler, nycklar, terminaler, mm. tvättas och torkas med desinfektionsmedel återkommande varje dag. Handsprit finns lättillgänglig för både gäster och personal. Städningen i alla våra miljöer som konferensrum, restaurang, allmänna ytor och hotellrum är och har alltid varit en stor prioritet.

Regeln – Max 8
Förbudet mot att hålla allmänna sammankomster med fler än 8 personer drabbar inte den dagliga hotell- eller restaurangverksamheten utan det är sammankomster eller offentliga tillställningar som anordnas med fler än 8 deltagare och som riktar sig till allmänheten. Konferenser, privata fester eller företagsevenemang berörs inte av förbudet.

 

Bistro Lilla Stallet
Gäster i bistron placeras luftigt och våra öppet tider är fredagar & lördagar 16-22.30. Så fort vädret tillåter finns det gott om plats utomhus i vår mysiga köksträdgård.

På bistron gäller det max 4 personer i ett sällskap (per bord).

 

Allmänna råd och vad du som gäst tänka på:
– Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, i minst 30 sek – ofta!
– Undvik att röra ögon, näsa och mun
– Undvik att hälsa genom att ta i hand
– Undvik större folksamlingar
– Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom
– Hosta och nys alltid i en pappersnäsduk eller i armvecket
– Håll distans vid incheckning och utcheckning

Precis som vi är rädda om dig vill vi att du ska vara rädd om oss! Är du som gäst inte frisk eller har symptom är du varmt välkommen vid ett senare tillfälle. Detsamma gäller för oss som jobbar här. Tveka inte att fråga oss om hur vi jobbar för att minska smittspridningen.

 

Kontakt
Behöver du komma i kontakt med oss för att göra en ändring eller boka om gör du det bäst här: info@hemtillgarden.se

Vi uppdaterar oss dagligen om Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer för att följa utvecklingen och minska smittspridningen av Covid-19.

Frågor och bokningar