Bistro Lilla Stallet

ÖPPETTIDER:
Bistron STÄNGD för säsongen.
Under hösten och vintern erbjuder vi grupper att boka
sin egen restaurang med fullständiga rättigheter.
Hör av er så mailar vi offert.

Vi tänker att vi vill laga god enkel mat med fina råvaror efter säsong. Våra fantastiska pizzor bakas i stenugn från Neapel där pizzan värderas högt, man är noga med råvaror och tillagningssätt.
Vår underbara botten är gjord av surdeg från Kopparlundens bageri – våra lokala mästare på bröd!
Våra charkuterier kommer från Nibble gårds glada grisar.
Där har de också egen produktion för att skapa lufttorkade charkuterier av högsta kvalitet.

I vår bistro utvecklar vi vårt – mat och dryckeskoncept med mycket kärlek och omtanke för vår miljö & smaklökar. Här träffar du också våra värdar och värdinnor som gärna vill berätta om vår mat och dryck och fixar allt i ett knyck.

Boka bord eller Droppa-in,

Boka bord direkt till bistro@hemtillgarden.se 
I mejlet vill vi att du uppger hur många personer ni är, datum och önskad tid.

Närproducerat och lokala samarbeten

Nibble gårdsgris

“På Nibble föder vi upp grisar som lever i en harmonisk miljö. På gårdens marker odlas spannmål som blir grisens mat vilket ger friskare grisar. Vår egen personal sköter om grisarna och utför allt från seminering till att agera smågrissköterska när det är dags för suggorna att grisa. I de nya stallarna kan grisen välja mellan att vara inne eller ute efter humör.  Varumärket Nibble gårdsgris bildades 1999 i samarbete med Sabis i Stockholm”.

lokalproducerad restaurang bistro

Kopparlundens bageri

“Mjöl, vatten och salt – och tid –  mer behövs inte för att baka gott bröd. När degarna får vila länge utvecklas inte bara aromen utan också konsistensen: baguetterna blir sega, bullarna luftiga och grova bröd blir saftiga”. – Kopparlundensbageri

lokala ravaror bistro hem till garden

Frågor och bokningar